Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Όλο και πιό κοντά στην Α1 ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας (ΦΩΤΟ)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φουριόζους τους φιλοξενούμενους
Εντυπωσιακός ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας πέρασε εύκολα από τα Άθυρα με το εμφατικό 7-2, επικρατώντας του τοπικού Άρη και βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο του στην Α1.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με φουριόζους τους φιλοξενούμενους που έδειξαν νωρίς ότι θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες τους γηπεδούχους που έδειξαν κάποιες αδυναμίες κυρίως στον αμυντικό τομέα και ηττήθηκαν φυσιολογικά, από έναν ανώτερο αντίπαλο, αν και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν για το καλύτερο.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Μπαγκής στο 5’, Μίτσκας στο 7’, 15’ και 70’, Νάνος 26’ και 43’, Σαββίδης 87’, ενώ από πλευράς ηττημένων σκόραραν στο 49’ ο Λουκάτος και στο 62’ ο Παπαδημητρίου Ε.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κατεριάδης, Κουπαράνη, Παπαδόπουλος Η.

Συνθέσεις:

Άρης: (Λεωνίδας Αμπιντίν)

Αλευρούδης Κ., Παπαδημητρίου Ε., Λουκάτος, Σεμερτζίδης, Πεχλιβάνης, Φώτης, Παπαδημητρίου Δ., Δεληονιάτης, Μέτα, Βλαϊκούδης, Βέλκος.

Αγωνίστηκαν και οι Παπαδημητρίου Ευρ., Αλευρούδης Ν., Σαρβάνης, Χατζησάββας και Βεράνης,


Μέγας Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Τσεντεμίδης, Νούσης Χ., Μποζίνης, Γώγου, Μάρκου Π., (75’ Καλαιτζής), Μπίτσας, Αβραμίδης, (70’ Νούσης Ε.), Μπαγκής, (46’ Σαββίδης), Νάνος, Μίτσκας, (75’ Καρυπίδης), Μάρκου Μ., (60’ Κοντάκος).








1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365