Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Το πάλεψε ο Αλμωπός στο Ρέντη - Ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό Β´ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα γνώρισε Αλμωπός Αριδαίας

Την ήττα γνώρισε Αλμωπός Αριδαίας, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β, με σκορ 2-1.


Ο Αλμωπός απείλησε για πρώτη φορά στο 16’ με τον Τριανταφυλλάκη, ο οποίος εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ αλλά ο Στουρνάρας είπε εντυπωσιακά «όχι» και κράτησε το μηδέν στην εστία του Ολυμπιακού. Στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωστή, ο Κινκουέ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα προς τον Βοΐλη, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».


Στο 30’ ο Ξενιτίδης με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακριά έστελνε την μπάλα προς το «Γ» της εστίας του Ντόκιτς, ο οποίος εντυπωσιακά έδιωξε και στέρησε την ευκαιρία από τον Ολυμπιακό Β’ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο 40’ ο Ολυμπιακός έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Βοΐλη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ αλλά να μη καταφέρνει να σκοράρει.


Στο 53’ ο Ολυμπιακός Β’ έχασε ευκαιρία για το 2-0 με τον Πινακά, ο οποίος έχασε τετ-α-τετ.


Στο 64’ ο Αλμωπός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ρόβα, ο οποίος έχασε ακόμα ένα πέναλτι την φετινή χρόνια.


Στο 83’ ο Ανδρούτσος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ντόκιτς να στέκεται, προσωρινά, τυχερός, καθώς στη συνέχεια της φάσης ο Μπαγκαλιάνης από κοντά έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό Β’.


Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Αλμωπός Αριδαίας ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον πρώτο του σκόρερ, Χρήστο Ρόβα, ο οποίος από κοντά με προβολή έκανε το 2-1 στο 90+1’, μειώνοντας στο σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (85’ Ξενιτίδης), Καρμπόβνικ, Μαρίνος (80’ Νταμπό), Κωστή (73’ Αποστολόπουλος), Πινακάς (80’ Σουρλής), Βοΐλης

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας (52’ Γιαλαμούδης), Ζαχαρός (75’ Ασλαμπάλογλου), Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (65’ Γιουκούδης), Κολλαράς, Πέττας (65’ Μπακούτσης), Σέχου (52’ Καράμπελας), Παρασκευάς, Κέρθι.


Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας) 

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κομισοπούλου (Χανίων) 




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365