Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Αλμωπός - Απόλλων Λάρισας 2 - 2 / Και του χρόνου στην SL2 - Στις καθυστερήσεις χάθηκε η νίκη

Γράφει o Γιώργος Μπινός - Φωτορεπορτάζ o Γιώργος Καραγιαννίδης

Δραματικό παιχνίδι έγινε στην Αριδαία, όπου ο τοπικός Αλμωπός και ο Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αριδαίας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο στο πρώτο ημίωρο, στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του, ανέβηκε ο ρυθμός, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ ο Αλμωπός πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και έφτασαν νωρίς στην ισοφάριση, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το χαμένο πέναλτι, αμέσως μετά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν την νίκη, ωστόσο οι Θεσσαλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.


Φάσεις και γκολ:

Στο 35’ δυνατό σουτ του Ρουσάκη από το ύψος της περιοχής πετάχθηκε εκπληκτικά στην γωνία του ο Μάντζαρης και απέκρουσε σωτήρια.

Στο 37’ ο Καραμόκο. βρέθηκε σε επίκαιρη θέση ίσως και από θέση οφσάιντ, πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 0-1 για τον Απόλλωνα.

Στο 46’ ανατροπή του Γιουκούδη εντός περιοχής, το καταφανέστατο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόβας και έγραψε το 1-1 για τον Αλμωπό.

Στο 53’ μονοκόμματο σουτ του Μπαλογιάννη φοβερή απόκρουση του Παϊτέρη.

Στο 69’ ανατροπή του Σταματή, το πέναλτι εκτέλεσε ο Βίγια, αλλά ο Παϊτέρης έπεσε στην σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 71’ σουτ του Πέττα η μπάλα πήγαινε προς τον Μάντζαρη στην τροχιά  της μπάλας βρέθηκε ο Γιουκούδης που άλλαξε πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 2-1 για τον Αλμωπό.

Στο 90’+2’ πάγωσε το γήπεδο, όταν μετά από σέντρα του Ζιάκα ο Σταματής με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη, γράφοντας το 2-2 για τον Απόλλωνα.


Διαιτητής Νικολάου Σπ. με βοηθούς τους Νινολάου Χρ. και Τσολακίδη.

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης):  Παϊτέρης, Ρουσσάκης, Σέχου, Κολλαράς, Παρασκευάς (70 Πρίκας), Γιαλαμούδης, Πέττας (81’ Μπακούτσης), Ασλαπάλογλου, Ζαχαρός (56’ Κέρθι), Γιουκούδης (70’ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας.


Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γραφάς): Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος (18’ Καραμόκο), Σκούπρα, Villa, Tibue, Μπαλογιάννης (81’ Ζιάκας), Γιαννίτσης, Kozuh, Σταματής.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Βόρειος Όμιλος

Τετάρτη 13/4


Ξάνθη-Ηρακλής 3-3

(11΄Γκόμες, 25', 90'+6' Διαμαντόπουλος - 49' Σίλβα, 53' Πήλιος, 76' Γιουμπιτάνα)


Πιερικός-Βέροια 2-1

(54' Κανούλας, 77' Δεμιρτζόγλου - 23' Γαβριηλίδης


Ολυμπιακός Βόλου–Τρίκαλα 2-0

(37' Ξύδας, 63' Κότος)


Αλμωπός–Απόλλων Λάρισας 2-2

(48' πεν. Ρόβας, 67' - 37' Καραμοκό, Σταματής 90'+2' )


Καβάλα-Ολυμπιακός Β 0-0


Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός 3-0

(4' Πατσέκο, 30', 40' Σαραντίδης)


Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου 2-1

(59' Καρδίτσας - 66' Αθανασιάδης - 28' Ρούνεϊ)


Πέμπτη 14/4


Νίκη Βόλου – Λάρισα (15:00)

Ρεπό: ΠΑΟΚ Β


Δείτε την βαθμολογία, το πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:



















































































































































2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365