Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Βαριά ήττα του Αλμωπού Κ20 στην Λάρισα

Μέτρια εμφάνιση της Κ20
Μέτρια εμφάνιση της Κ20 του Αλμωπού Αριδαίας και ήττα στην Λάρισα από την ΑΕΛ με τελικό σκορ 6-2.

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνας και σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο με τις δυο ομάδες να δίνουν την δίκη τους μάχη, αλλά τους γηπεδούχους σαφώς καλύτερους αποκ τους φιλοξενούμενους.

Με όρεξη ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι μπαίνοντας πολύ δυνατά και απειλώντας την εστία του Αλμωπού με δυο ευκαιρίες, χωρίς να βρίσκουν στόχο. Τρίτη ευκαιρία και «φαρμακερή» καθώς μετά από το κόρνερ του Αποστολάκη, ο Κοτσιανούλης με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0. 

Μετά από αυτό το γκολ η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει ψηλά κάνοντας και άλλες επιθέσεις με τους Ζησούλη, Βλησαρούλη και Κρικώνη να αστοχούν. Στο 32’ μετά από άλλη μια ωραία εκτέλεση κόρνερ ο Βλησαρούλης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και έκανε το 2-0.

Μετά από δύο λεπτά και την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ έγινε το 2-1 από τον Τσερρίκου δίνοντας ελπίδες στον Αλμωπό για κάτι καλό, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο στο 50’ ο Ζαχαράκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έσπασε» την μπάλα στον Κρικώνη κάνοντας το 3-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαχαράκης μετά από άψογη πάσα του Κρικώνη έκανε το 4-1. Στο 70’ ο Ζαχαράκης ξανά συνέχισε να εκμεταλλεύεται τις πάσες των συμπαικτών του, κάνοντας το 5-1.

Το 5-2 για την ομάδα του Αλμωπού έγινε στο 80’ μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας και τον Ελευθεριάδη να βρίσκει δίχτυα, για να έρθει λίγο αργότερα ο Ζαχαράκης, να  εκμεταλεύεται λάθος και να κάνει το χατ-τρικ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 6-2.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Δεληγιάννη, Σιαπλούλης, Παπαγεωργίου (Λάρισας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365