Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Θρήνος με τον ξαφνικό θάνατο 27χρονης – Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της

Από τις αρχές φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αγιά από το άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου της 27χρονης Κωνσταντίνας, το πρωί της Πέμπτης.


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κοπέλα το πρωί ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της γύρω στις 9.15 το πρωί, κατέρρευσε.


Αμέσως μεταφέρθηκε από τους οικείους της χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δυστυχώς εξέπνευσε.


Από τις αρχές φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί.


Άνθρωποι που τη γνώριζαν μιλούν για ένα ευγενικό και κοινωνικό κορίτσι, ενώ ειρωνεία της τύχης, πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τον πατέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365