Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Μηνύσεις αντάλλαξε 37χρονος με τα πεθερικά του – «Μαλλιά κουβάρια» σε χωριό

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης
Μαλλιά κουβάρια έγινε ένα ολόκληρο σόι στο χωριό Επισκοπή, του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τέσσερα άτομα μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου αντάλλαξαν μηνύσεις και κατηγορίες μεταξύ τους.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης όταν 37χρονος άνδρας κατήγγειλε και μήνυσε τον πατέρα και τα αδέλφια της συζύγου του καταγγέλλοντας ότι τον απείλησαν και τον εξύβρισαν.

Με τη σειρά τους ο 67χρονος πατέρας της γυναίκας καθώς και τα αδέλφια της, ηλικίας 41 και 43 ετών, υπέβαλλαν και εκείνοι μήνυση στον γαμπρό τους με τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής.

Τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο μεταξύ των τεσσάρων ανδρών της οικογένειας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως αφορμή στάθηκε διένεξη μεταξύ του ζευγαριού.

Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν έπειτα από την υποβολή τον μηνύσεων και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365