Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Πάτρα: Αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Το ταμπλετ μίλησε
Το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, που έφυγε από τη ζωή από φονική δόση κεταμίνης, “μίλησε”.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Αυτό το στοιχείο ήρθε στο φως, λίγο μετά την αποκάλυψη για την ουσία nor – κεταμίνη στα ούρα του κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365