Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Επανήλθε στις επιτυχίες η Νίκη Καλής

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα σημεία

Αμφίρροπη αναμέτρηση έγινε στην Καλή όπου η τοπική Νίκη επικράτησε με σκορ 3-1 του αξιόμαχου Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς και πήρε την νίκη γοήτρου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα σημεία και έδειξαν να θέλουν περισσότερο την νίκη, κάτι που πέτυχαν τελικά χάρη στα τέρματα των Τσούπι με εκτέλεση πέναλτυ στο 26’ και Σταμανίκη στο 72’, παρά την σθεναρή αντίσταση των φιλοξενουμένων που μείωσαν στο 83’ με τον Μπάσδο και προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά στο 90’ ο Σταμανίκης και πάλι σφράγισε την νίκη των γηπεδούχων, βάζοντας τέλος στα όνειρα των αντιπάλων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Παρούτογλου, Σιώνη.

2 σχόλια:

  1. Τα λαθη του Λαμπριδη αναγκασαν τον Κρητιδη να αποβληθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριες από την άμυνα της Καλής, έφθασε τους 28.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365