Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Πολιτισμικό στοιχείο το ποδόσφαιρο για τον Μέγα Αλέξανδρο Άρνισσας

Η αναφορά του Κεραυνού Μεσσιάνου

Ο Κεραυνός Μεσσιανού κέρδισε την άνοδο στο χτεσινό παιχνίδι μπαράζ, ωστόσο οι άνθρωποι του έμειναν ενθουσιασμένοι από την συμπεριφορά της ομάδας της Βεγορίτιδας.


Δείτε την αναφορά τους στην επίσημη σελίδα του χωριού, πατακάτω:

Δυο λόγια για τον αντίπαλο μας, τον «Μέγα Αλέξανδρο» Άρνισσας 

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησης φάνηκε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πολιτισμικό στοιχείο στην καθημερινότητα τους.

 

Τόσο οι παράγοντες  (πρόεδρος και αντιπρόεδρος)  με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή, έχουν αποκρυσταλλωμένες ιδέες και ξέρουν τι θέλουν.   Προωθούν την νεολαία  της ‘Αρνισσας στον «Μέγα»  και προσπαθούν να κρατήσουν  ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο με συμπεριφορές αξιοπρεπέστατες.  


Όλοι οι  ποδοσφαιριστές του «ΜΕΓΑ» είχαν άψογη συμπεριφορά !!!  

Μας  παίξανε καθαρά. Δεν έχουμε κανένα παράπονο.  

Εκτιμούμε το ίδιο να εκτιμούν και για το δικό μας παιχνίδι.

 

Ίσως γι’ αυτό να ενθουσιάστηκαν οι φίλαθλοι  που είδαν ένα ποδοσφαιρικό θέαμα δίχως σκοπιμότητες,  που είχε σασπένς , ποιότητα,  με πολλές  εναλλαγές  φάσεων και πολλά γκολ, αν και όλα στο δεύτερο  ημίχρονο.


Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μεσιανού ευχαριστεί τον ΜΕΓΑ και εύχεται το αγωνιστικό «κράμα» νέων και παλιών να λειτουργήσει,  άλλωστε αυτό φάνηκε μέχρι το 64 ‘  όπου  στάθηκαν πολύ αξιόλογα !!!  Εκεί,  όπου εμείς  λίγο τα χρειαστήκαμε.

4 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε για το πολύ ωραίο παιχνίδι που μας χαρίσατε,ευχόμαστε τα καλύτερα και στους δυο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό είναι κλαις γοερα....μαθημενος είσαι
    Όπου πας φαπες τρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365