Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Α.Σ. Πρόμαχοι: Γενική Συνέλευση και Εκλογές - Δήλωση του Λευτέρη Μεσκίνη

Δείτε την ανάρτηση και την δήλωση του Προέδρου Λευτέρη Μεσκίνη

Δείτε την ανάρτηση και την δήλωση του Προέδρου Λευτέρη Μεσκίνη:


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ‘ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ’

Γενική συνέλευση των μελών του ‘ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ’

Θέμα: Εκλογές και απολογισμός .

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών . Η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου στην κεντρική πλατεία των Προμαχων και η δεύτερη την Κυριακή 08 Μαΐου 2022.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο ‘ 6976488345 ‘ ο πρόεδρος Ελευθέριος Μεσκινης. 

Ανακοίνωση του προέδρου του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ (Ελευθέριος Μεσκινης) 

Με ανακοίνωση μου θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο που στάθηκε δίπλα μου αυτά τα πέντε όμορφα χρονια σαν πρόεδρος του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ προσπαθώντας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για την ομάδα, θα ήθελα επισης να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές όπου συνεργάστηκα μαζί τους και να τους ευχηθώ τα καλύτερα.

Εγώ και το Διοικητικό Συμβούλιο φτάνουμε στο τέλος μετά από πέντε χρονια με ωραιες στιγμές, κακές στιγμές, δύσκολες στιγμές με κρητική προς το πρόσωπο μας αλλά κρατώντας τις ωραίες στιγμές που είχαμε και θα θυμόμαστε .

Υ.Γ Ένα ξεχωριστό Ευχαριστώ στον Αδραμάνη Αθανάσιο που εκτός από προπονητής της ομάδας στους τελευταίους μήνες δημιούργησε και βοήθησε και σε άλλα πράγματα της ομάδας 

Υ.Γ Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εάν χρειαστεί την βοήθεια μας ότι μπορούμε θα προσφέρουμε πλέον σαν φίλαθλος και χωριανός του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ .

3 σχόλια:

  1. Λευτέρη άστα αυτά. είσαι ισόβιος πρόεδρος των προμάχων, μετά από εσένα το χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιαξε ομάδα με 15 Χρονα, πάρε 2 καλούς προπονητές ποιότητας, με σπουδές και συγχρόνως φιαξε και ομάδα και βγάζει παίκτες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κατέβουν οι Πρόμαχοι θα ανέβει το Μαυροβουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365