Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Οριστικό: Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε γυμνάσια, λύκεια και νηπιαγωγεία

Ανακοίνωση
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει την ημερομηνία έναρξης για τις πανελλήνιες 2022, καθώς επίσης και για το πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια.


Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το υπουργείο Παιδείας, οι πανελλήνιες 2022 θα ξεκινήσουν στις 2/6 για τα ΕΠΑΛ και μία μέρα μετά για τα ΓΕΛ όλης της χώρας. Όσον αφορά τα μαήματα στα γυμνάσια θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου ενώ τα λύκεια να μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 20 Μαΐου.


Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτω ανακοινώνει πιο νωρίς φέτος, με στόχο το βέλτιστο προγραμματισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας, τις παρακάτω ημερομηνίες:


- Λήξη μαθημάτων νηπιαγωγείων - δημοτικών σχολείων: 15 Ιουνίου 2022

- Λήξη μαθημάτων γυμνασίων: 30 Μαΐου 2022

- Λήξη μαθημάτων όλων των τάξεων των γενικών και των επαγγελματικών ημερήσιων και εσπερινών λυκείων: 20 Μαΐου 2022

- Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων: 3 Ιουνίου 2022

- Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων ημερήσιων και εσπερινών επαγγελματικών λυκείων: 2 Ιουνίου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365