Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Θέλω μισή ώρα στο κελί μαζί της, ας μπω φυλακή μετά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Οι αποκαλύψεις του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη και η επιθυμία του να την δει στο κελί της.

Συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη θα έχει η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» που θα προβληθεί την σήμερα το βράδυ στις 23:20 από το Mega.

Στο τρέιλερ της εκπομπής που κυκλοφόρησε το πρωί, διακρίνεται ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου να λέει: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά».

Στη συνέχεια του βίντεο, η Αγγελική Νικολούλη ρωτά τον Μάνο Δασκαλάκη για κάποιο όνειρο που είχε δει: «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα;», «Ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα», απαντά ο ίδιος.

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση».

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365