Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Πάτρα: Τα γεγονότα από το θάνατο της Ίριδας έως την ανακοπή της Τζωρτζίνας – Η κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη

Τα γεγονότα που μεσολάβησαν μεταξύ των δύο συμβάντων προκαλούν πολλά ερωτήματα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το τι συνέβη από τον θάνατο της Ίριδας έως την ανακοπή της Τζωρτζίνας δύο από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.


Τα γεγονότα που μεσολάβησαν μεταξύ των δύο συμβάντων προκαλούν πολλά ερωτήματα. 


31 Μαρτίου 2021 πεθαίνει η Ίριδα. 11 μέρες μετά, στις 11 Απριλίου παθαίνει ανακοπή η Τζωρτζίνα.


Ο Μάνος Δασκαλάκης ενημερώνει σχετικά την ιατροδικαστή της Ιριδας την Αγγελική Τσιόλα για την ανακοπή της Τζωρτζίνας, η οποία με τη σειρά της προβαίνει σε επικοινωνία με τον κ. Ηλιάδη (ο γιατρός που παρακολουθούσε την 9χρονη) για τις επόμενες κινήσεις.


Στο μεταξύ, αποστέλλονται δείγματα Ίριδας, Τζωρτζίνας και γονιών του προκειμένου να εξεταστούν αν υπάρχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα.


Πλέον οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως πρόκειται για γονιδιακό πρόβλημα.


Μετά τον δεύτερο θάνατο και την ανακοπή της Τζωρτζίνας οι γιατροί αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.


Η ιατροδικαστής Τσιόλα στέλνει το πόρισμα Μητσέλου, η οποία είχε βρει την αγενεσία φλεβοκόμβου στην Ίριδα, στο Ωνάσειο. Ζητά να ελεγχθεί η Τζωρτζίνα για ίδιο πρόβλημα στην καρδιά.


Οι γιατροί του Ωνασείου απαντούν στην κ.Τσιόλα ότι η Τζωρτζίνα δεν πάσχει από το ίδιο πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365