Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Στην γιορτή του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας δεν ορίζεις άλλα παιχνίδια

Ο αγώνας της Μ. Τετάρτης είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας
Τουλάχιστον ατυχής κρίνεται η απόφαση για την εμβόλιμη τελευταία αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας να διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα με τον μεγάλο τελικό της Α1, ανάμεσα στον Άρη Νησίου και στον Εθνικό Γιαννιτσών, ένα παιχνίδι που σαφώς θα ήθελαν να παρακολουθήσουν σίγουρα ποδοσφαιριστές και παράγοντες ομάδων της Α’ Κατηγορίας.


Του λόγου το αληθές φάνηκε το περασμένο Σάββατο και στον τελικό του κυπέλλου, όπου δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια και το γήπεδο του Ριζαρίου γέμισε κόσμο, δίνοντας άλλη αίγλη συο παιχνίδι.

Το ίδιο θα γινόταν και αύριο ίσως άν δεν υπήρχαν τα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας, καθώς όπως και να έχει αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα έδιναν το παρόν, στο γήπεδο της Σκύδρας.

Θεωρείται λογική η απόφαση για λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων πριν το Πάσχα, ωστόσο θα μπορούσε να έχει οριστεί μια εμβόλιμη νωρίτερα και να τελείωνε το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας της Μ. Τετάρτης είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας και θα έπρεπε να είναι όλοι παρόντες στο τελευταίο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-22.

8 σχόλια:

  1. Να μου ζήσεις παλικάρι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που τα γράφετε τι έγινε;
    Μήπως θα ιδρώσει το αυτί κανενός;
    Από επίσημους και παχιά λόγια όμως;
    Σχεδόν θα γεμίσει το γήπεδο με τζαμπατζηδες, ψευτοδημοσιογραφους που δεν φαίνονται πουθενά στον τύπο και στο φινάλε θα γεμίσουμε με φωτό, χειραψίες κλπ κλπ.
    Ορισμένοι θα πρέπει τουλάχιστον να ντρέπονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος φωστήρας της ΕΠΣ πήρε αυτή την απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποδόσφαιρο της Πέλλας,δεν περίμενε αυτό το γεγονός για να δείξει την ανικανότητα κάποιον να διαχειριστούν καταστάσεις...Και όχι μόνο της Πέλλας ομως στην προκειμένη περίπτωση αυτό μας ενδιαφέρει..Τα προβλήματα πολλά...Πρώτον ,εδώ και χρόνια βάζετε στο κύπελλο το τοπικό ομάδες που αγωνίζονται Γ εθνική...Για ποιον λόγο...?Για να μας δείξετε τον κυπελλούχο...?Εν συνεχεία ορίζετε αγώνες ερασιτεχνικού μεσοβδόμαδα όχι μόνο την ίδια μέρα με έναν τελικό πρωταθλήματος,αλλά και μια καθημερινη ημέρα που οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν,που ο κόσμος δουλεύει,και που δεν ξέρω ποιος θα πληρώσει τις διαιτησίες αυτές καθημερινή..Αψήφωντας κιόλας το γεγονός της περίπτωσης τραυματισμού λόγω του ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από την Δουλειά πάνε στο γηπεδο..Και φυσικά τρίτο και κυριότερο,η ΓΓΑ έχει βάλει την θηλιά σε όλα τα σωματεία για την αλλαγή καταστατικού,που χρειάζονται τουλάχιστον 300 ευρώ,και όλα είναι στον αέρα και επικρατεί μια σιγή ιχθύος..Και αναρωτιέμαι τώρα για ποιο ποδόσφαιρο της Πέλλας μιλάμε ..Και γενικά για ποιο ποδόσφαιρο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει ταρίφα που κυμαίνεται ανάλογα με τον δικηγορικό σύλλογο από 1000 έως 1500 ευρώ!!!!!! Κάθε αλλαγή καταστατικού, κάθε τροποποίηση είναι σαν να κάνουν από την αρχή καταστατικό οι ομάδες!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δεν ξέρω ποιος στα είπε αυτά ,αλλά εμείς τροποποίηση άρθρου πληρώσαμε 260 ευρώ περσι..

      Διαγραφή
  5. Εδώ τα γράφουμε ( και καλώς), αλλά ανώνυμα.
    Όταν η ΕΠΣ έχει Γ.Σ τότε όλοι μουγκα. Πάμε, χειραψίες, λα λα λα, ΧΑ ΧΑ ΧΑ και ......
    να γλειφουμε κάποιο κόκκαλο ( μείωση τιμωρίας, βάλε τον τάδε να μας παίξει, κλπ).
    Αυτοί είμαστε!! Στην ανωνυμία όλοι τα λέμε αλλά life κρυβόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτσε του χρόνου να δεις που με προπονητή ασφάλειες και καταστατικά οι μισές ομάδες δεν θα κατεβούν να τους δω στα γραφεία να ξύνονται μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365