Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Βαριά καμπάνα για Μαυροβουνι - Οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής

Δείτε τις αποφάσεις

Δείτε τις αποφάσεις:




11 σχόλια:

  1. Η απόφαση λέει αν έχετε λεφτά μπορείτε να χτυπάτε ελεύθερα διαιτητές.... Απόφαση ντροπή για το ποδόσφαιρο της Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο μία κόκκινη έβγαλε ο διαιτητής στο παιχνίδι;Τις άλλες τι τις έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι - ξεχάσατε ..Βάλατε από 500 ευρώ πρόστιμο και τέσσερις αγώνες σε ουδέτερο θαρρείς και παίζει champions League και θα φανεί η διαφορά...Όσο για το 500 δεν έχει ανάγκη ο Λουτσεσκου..Θα πληρώσει και όλα μέλι γάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΦΑΓΕ 5 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογικά η ΕΠΣ Πέλλας μας κάνει πρωταπριλιάτικο αστείο! Αλλιώς δεν εξηγείται η ποινή στο Μαυροβούνι ... Ένας νομος έγινε πανελλαδικά ρεζίλι και έχουμε μια ποινή χάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μάγκες έπεσε μια καμπάνα και όλοι χαίρεστε, όλοι εσείς έχετε πληρώσει εισιτήριο, το γνωστό ταληρακι? Σίγουρα όλα αυτά που έγιναν δεν τιμούν κανέναν, αλλά έρχομαι να ρωτήσω και πάλι, ( αυτοί οι 10 που μπήκαν στο γήπεδο, είτε για να αποτρέψουν τα γεγονότα, είτε για να βρίσουν η να χτυπήσουν) τους είδαμε λίγο πολύ όλοι μας στα βίντεο, είδε κανείς από εσάς τον Ραμπουση να της τρώει???
    Σας προκαλώ όλους εσάς να μου δείξετε ότι βίντεο έχετε στα χέρια σας που να μας δείχνει πως υπάρχει φίλαθλος που βιοπραγεί ενάντια στον κύριο
    Ραμπουση....
    Εγώ μέχρι σήμερα βλέπω το βίντεο κ δεν έχω δει τέτοιο στιγμιότυπο.....
    Ήμουν στο παιχνίδι άκουσα λεκτικές απειλές και είδα ποδοσφαιριστές να μαλώνουν μεταξύ τους σε έντονο ύφος χωρίς όμως κανένας να χτυπά τον άλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά από τέτοιο πανελλαδικό ρεζίλι και λίγο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μη μιλάς..Γιατί και του χρόνου πάλι στη μάπα θα τρως το Μαυροβούνι..αλλά τότε θα είναι αλλιώς ..θα πληρώνεις για να δεις μπάλα..όχι μόλις δείτε εισιτήρια να την κάνετε από εδώ και από εκεί...Γιατί αυτό είναι χειρότερο ρεζίλι...τζάμπα μάγκας του χωριού σου..

      Διαγραφή
  8. Μεγάλο δάκτυλο έπεσε.Διδαγμα.Με 500 άντε 600 βαρατε και μην τραβάτε Λίγο τσίπα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι μόνο τα 500 είναι και τέσσερις αγώνες που δεν παίζει στην έδρα της η ομάδα αλλά πληρώνει όλα τα έξοδα αυτή χωρίς την βοήθεια του κόσμου να κόψει εισιτήριο ! Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που μπουκάρουν μέσα και Βαράνε κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ασχολούμαστε μωρέ με το τοπικό; Κάποιοι και να μη κρυβόμαστε ( οι μεγαλοκεφαλες) το κατάντησαν ρδελομπου!! Αλλά, μας αρέσει αυτή η σκατιλα, μας αρέσει να βιάζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κυρίως μας αρέσει να τους γλειφουμε. Αν δεν υπήρχαν κάποιοι μακακες, θα είχε σβήσει το τοπικό και βεβαίως οι ντεμεκ αγαπητικοι.
    Καλό ύπνο και ειδικά στους ντεμεκ που έχουν τα κάτι τι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365