Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρωθούν τους μισθούς τους μετά το Πάσχα

Πιο αναλυτικά
Μπορεί οι μισθοί των Δημοσίων Υπαλλήλων να έχουν πληρωθεί κατά κύριο λόγο ήδη, όμως αυτό δεν ισχύει για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ, που θα πληρωθούν λίγες ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο αναλυτικά, όπως επισημαίνει το ΥΠΕΣ, οι μισθοί των υπαλλήλων των ΟΤΑ δεν μπορούν να δωθούν νωρίτερα εξαιτίας του ότι αρκετοί φορείς συνεργάζονται με διαφορετικά τραπεζικά ιδρύματα.


Η Κυβέρνηση, έλαβε την απόφαση να καταβάλλει τη μισθοδοσία του τρέχοντος μηνός στους δημοσίους υπαλλήλους της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου αντί της Τρίτης 26 Απριλίου που αυτή ήταν προγραμματισμένη.

Το Υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι η ίδια αυτή ευνοϊκή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης είναι τεχνικά αδύνατο να ισχύσει και για τους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, εξαιτίας του ότι αρκετοί φορείς συνεργάζονται με διαφορετικά τραπεζικά ιδρύματα για τη μισθοδοσία του προσωπικού τους.

Παράλληλα, κάθε φορέας έχει προγραμματίσει την διαθεσιμότητα των ταμειακών διαθέσιμων του για την καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού του στην προγραμματισμένη ημερομηνία (απόγευμα της Τρίτης 26 Απριλίου).

Έτσι, οι μισθοί των υπαλλήλων των ΟΤΑ θα δοθούν λίγο μετά την Κυριακή του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365