Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση με βολές από την Λευκίμμη κατά του διαιτητή Σιδηρόπουλου

Ανακοίνωση
Το διοικητικό συμβούλιο εγκαλει τον διαιτητή Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο για αλλοίωση του αποτελέσματος διότι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απειλούσε και εξύβριζε τους εξής ποδοσφαιριστές: Πουλημένο Νικόλαο, Θεοδωράκη Ανδρέα, Πανταζή Χριστόδουλο,Γαστερατο Χρήστο,Κωστακιωτη Λάζαρο,Βασιλη Γρηγοριάδη, πράξεις για τις οποίες του έχουν υποβληθεί οι αντίστοιχες εγκλίσεις. 

Παράλληλα φώναζε ότι "θα χάσετε σε αυτό το γήπεδο αλλιώς δεν φεύγετε. Στο χτύπημα του τρίτου πέναλτι χαρακτηριστικά είπε στους παίχτες ότι ακόμα και αν το πιάσει ο τερματοφύλακας σας θα ζητήσω επανάληψη". Προφανώς εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό άλλων ομάδων.

 Ύστερα από αυτά που προαναφέραμε, με τον καταλογισμό 3(τριών) ανύπαρκτων πέναλντι με την αποβολή 4(τεσσάρων) ποδοσφαιριστών : 1) πουλημένος Νικόλαος 2) Πανταζής Χριστόδουλος 3) κωστακιωτης Λάζαρος 4) Τσολάκης Ραφαήλ και με το να δείξει 8 κίτρινες κάρτες και στους άλλους ποδοσφαιριστές.

 Μόλις πληροφορήθηκαμε την Δευτέρα τον ορισμό αυτού του διαιτητου ,ζητήσαμε με έγγραφο μας, την αντικατάσταση του, με το αιτιολογικό ότι ο εν λόγω διαιτητής διατηρεί σχέσεις με το αντίπαλο σωματείο και η οικία του βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το γήπεδο (Αλεξάνδρειας) που διεξαγόταν ο αγωνας.

 Ζητώντας την αντικατάσταση του, κάτι που δεν έγινε και αποδεικνύεται για τους λόγους που γνωρίζουν αυτοί που τον όρισαν και για τους οποίους αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να ηττηθουμε αλλά και να διαλύσει την ομάδα εν όψη του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/4 / 2022 με τον Μακεδονικό.

Θα υποβληθεί και η σχετική ένσταση καθώς θα ασκήσουμε οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση κατά του συγκεκριμένου διαιτητου.

Ζητάμε προς απόδειξη αυτών που συνέβησαν αντίγραφο βίντεο του καναλιού που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο.

5 σχόλια:

  1. Είναι ο γνωστός Σιδηρόπουλος που χλευαζει, βρίζει,απειλεί, ποδοσφαιριστές με το πρόσχημα της εξουσίας στο γήπεδο ή όλοι οι συνονόματοι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι πλέον να είναι πσυχουλες γιατί είναι βαρύ το επώνυμο? Ειλικρινά πέφτω από το μωβ συννεφάκι μου με αυτά που διαβάζω από το Δ.Σ. του σωματείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καυμενη Λευκιμη σε λυπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο κόλπο και το ΕΜΒΟΛΟΣ το βίντεο εξαφανίστηκε.τιποτε δεν μένει κρυφό Σιδηρόπουλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμβουλος ομαδας4 Απριλίου 2022 στις 7:28 μ.μ.

    Σιδηρόπουλε άλλαξε έδρα και παίζε όπως θέλεις,τώρα μας προσβάλλεις όλους που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο στην Πέλλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365