Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες

Τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία
Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα καθώς πληροφορίες θέλουν να προσάγεται άτομο στο «Ανθρωποκτονιών» τις επόμενες ώρες - Τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία.

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της και ενώ διερευνώνται οι συνθήκες θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας, σφίγγει ο κλοιός από την ΕΛ.ΑΣ. Οι εξελίξεις αναμένεται σήμερα, Δευτέρα (11/4) να είναι καταιγιστικές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα pelop.gr, τις επόμενες ώρες αναμένεται να προσαχθεί ένα άτομο στο «Ανθρωποκτονιών» και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκην ατόμων που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά ανθρώπων που με κάποιους τρόπους συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

«Απολογείται» ο Χρήστος Ρουγκάλας

Στο μεταξύ ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Χρήστος Ρουγκάλας, αναμένεται σήμερα Δευτέρα, να περάσει το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη επειδή προ μηνός είχε υποδείξει δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Ρουγκάλας έγραψε:

«καλημέρα σας
όταν πριν από λίγο καιρό είχα πει στον κ.Ευαγγελάτο (δημόσια) τη γνωστή παροιμία << κακό χωριό τα λίγα σπίτια >> μου απάντησε πως η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη .
Αμ δε… αν δεν ζεις εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τι και πως γίνεται .
Σχεδόν όλοι όσοι κυκλοφορούμε ,έστω και φυσιογνωμικά , γνωριζόμαστε μεταξύ μας και από ευγένεια λέμε μια καλημέρα ή καλησπέρα όταν συναντάμε κάποιο-α στο δρόμο.
Δείτε πόσο γρήγορα κυκλοφόρησε μια μπαρούφα που έφερε ένα συμπολίτη μας επιχειρηματία σε πολύ δυσάρεστη θέση και τον ανάγκασε να προσλάβει δικηγόρο ,ο οποίος διέψευσε και δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούσαν και προφορικά αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως σήμερα κιόλας θα υποβληθούν εγκλήσεις και αστικές αγωγές για αποζημιώσεις .
Ας κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τη δουλειά τους λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται για ν αποδειχτεί η αλήθεια και να μην σπιλώνονται καθ οιονδήποτε τρόπο διάφορα άτομα .
Φεύγω για το γραφείο της Πταισματοδίκη ,όπου σε λίγη ώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις σ όσα έχω αναφέρει ,αφού είχε υποβληθεί έγκληση σε βάρος μου .

Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να ναι συγκλονιστική».

«Μιλά» το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, από το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου προσπαθούν να εντοπίσουν την πορεία της κεταμίνης οι Αρχές, η οποία φέρεται να προκάλεσε το καίριο πλήγμα στην ήδη κλονισμένη υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της φερόμενης ως δολοφόνου κατέσχεσαν το κινητό και τον φορητό υπολογιστή της, προκειμένου να εξεταστούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες που επικαλείται η «Real News» αναφέρουν πως το κινητό τηλέφωνο της προφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχθηκε πριν από τον θάνατο της 9χρονης, αλλά και για εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί. Μάλιστα, όπως υποστήριξαν μιλώντας στην εφημερίδα άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη ημέρα ίσως «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που θα «δέσει» σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και που είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχθεί στο κινητό της η 33χρονη έγιναν με απόκρυψη.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης. Θεωρείται, μάλιστα, ότι το στοιχείο αυτό μπορεί να οδηγήσει στον προμηθευτή της κεταμίνης και στις συμβουλές που ίσως έδινε τόσο για τη χορήγηση του ισχυρού ναρκωτικού όσο και για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να δράσει η ουσία και να φέρει το αποτέλεσμα που φέρεται να επιθυμούσε η μητέρα της άτυχης Τζωρτζίνας. Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα ερευνηθούν και κλήσεις που έκανε η ίδια, μετά τον θάνατο του παιδιού, προς άτομα που δεν φαίνεται να ανήκουν στον συγγενικό της κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365