Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Νίκησε και ελπίζει η Δόξα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φουριόζους τους τυπικά γηπεδούχους

Εντυπωσιακή η Δόξα Μαυροβουνίου επικρατώντας με σκορ 4-0 της Μαύρης Θύελλας Ριζοχωρίου στο γήπεδο της Αψάλου και διατήρησε τις όποιες ελπίδες της για την κατάκτηση μίας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α1.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με φουριόζους τους τυπικά γηπεδούχους που έδειξαν νωρίς ότι θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και καθάρισαν εύκολα την νίκη, με συνοπτικές διαδικασίες αφού οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν φιλότιμα δεν τα κατάφεραν καθώς είχαν απέναντι τους μια καλύτερη ομάδα και ηττήθηκαν φυσιολογικά.

Σκόρερ των μαυραετών ήταν οι Βαρδαρέντσης στο 15’ και 58’, Κουκούλης 44’ πέναλτι και Σαρρής στο 75’.

Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Κεσίσογλου Γ., Βλαδίκα.

Συνθέσεις:

Δόξα: Τζίγκας, Κουκούλης, Κράτσης, (73’ Ελευθερίου), Αποστολούδας, Αλεξιάδης, Αλεξανδρίδης, Βαρδαρέντσης, (69’ Παπαθανασιάδης), Σαρρής, Λαφαζανίδης, (83’ Θεοδώρου), Ανδρεάδης, Κότσια, (46’ Μουζάκης).


Μαύρη Θύελλα: Παρλάκογλου, Τσολερίδης, Ίσκος, Χατζηαναγνώστου, Παμπόρης Μ., Παμπόρης Γ., Τσομπάνογλου, Παμπόρης Α., Παντελίδης, Κουσίδης, Καραθεοδώρου (9’ Χατζηδημητριάδης).

3 σχόλια:

  1. Οι ελπίδες είναι να κάνει 44 βαθμούς, η Ορμα να μην πάρει άλλο πόντο και το Παλαιφυτο στα τρία παιχνίδια που έχει να πάρει μόλις ένα πόντο.
    Αυτά ούτε στο Αγγλικό πρωτάθλημα δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν ανέβει.. Εσύ θα πας να πέσεις από τους καταρράκτες;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας βοηθήσουν οι κοντοχωριανοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365