Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Πάτρα: Ψάξτε και για μαύρη μαγεία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχτεί η υπόθεση των θανάτων των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα
«Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…», λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος, δίνοντας νέα εκδοχή στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά.


Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχτεί η υπόθεση των θανάτων των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος καλεί τις Αρχές να ψάξουν τα πάντα ενώ έθεσε ακόμη μια πτυχή της υπόθεσης στο προσκήνιο, που έχει να κάνει με μαύρη μαγεία!


Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο STAR: «Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…». Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ». Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί απίθανο να συμβαίνει στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο-όπως ανέφερε- πρέπει να ψαχτούν τα πάντα. «Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος


Για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πως «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη». «Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. τα παιδιά κάνουν ότι τα μαθαίνουμε...αν τα μαθαίνουμε βόλτες ...βόλτες θα μάθουν...αν τα μάθουμε γράμματα,γράμματα θα μάθουν...Οι γονείς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για όλα.
    Το ερώτημα για το που βασίζονται όσοι αραδιάζουν παιδιά...παραμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365