Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Η Δόξα Μελισσίου συγχαίρει

Ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Δόξας Μελισσίου, με τη λήξη του Πρωταθλήματος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια, στους άξιους πρωταθλητές της Α1 και φίλα Σωματεία Εθνικό Γιαννιτσών και Άρη Νησίου και ευχηθεί καλή επιτυχία σε όποιον εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο της Πέλλας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, για την άριστη φιλοξενία και την πολιτισμένη και χωρίς ΒΙΑ διεξαγωγή των αγώνων.

Ακόμη, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, την ΕΠΣ Πέλλας, και ιδιαίτερα το υπαλληλικό προσωπικό για την αγαστή συνεργασία.
 
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους διαιτητές του Συνδέσμου Πέλλας, οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στους αγωνιστικούς χώρους, πλήν ελαχίστων περιπτώσεων.

Όμως, θα ήθελα να παρακαλέσω τη μικρή μειοψηφία των οπαδών -φιλάθλων ορισμένων ομάδων, για αυτοσυγκράτηση και αποφυγή κάθε λεκτικής ή σωματικής ΒΙΑΣ και όλοι μαζί να πάμε το βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο, στο θρόνο του, σεβόμενοι τους κανόνες και τους νόμους μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Φίλα σωματεία, σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια με τα οποία εκφραστήκατε για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έπαιξε η ιστορική μας ομάδα. Σκοπός μας είναι να αγωνιζόμαστε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σεβόμενοι αντιπάλους, διαιτητές και παράγοντες και να ικανοποιούμε τους λιγοστούς, δυστυχώς, φιλάθλους που έμειναν στα γήπεδα.
 Επειδή, όμως, ημπάλα δεν παίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές, για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο των Μαυραετών έχει προγραμματίσει κάποιες δράσεις πολύ σημαντικές και χρήσιμες για την κοινωνία:

1. Την Τρίτη 19 Απριλίου 2022. Διοργανώνει στην αίυθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Δ Μελισσίου Ημερίδα Υγείας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, με θέματα: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Χρήση και Λειτουργία Απικιδωτή, με στόχο τη προστασία και θωράκιση της υγείας των αθλητών, μαθητών και συνανθρώπων μας.
2. Στα πλαίσια της Φιλανθρωπικής δράσης, με την ευκαιρία του Αγίου και Μεγάλου Πάσχα, η οικογένεια της Δόξας ενισχύει με τρόφιμα κι άλλα αγαθά φτωχές οικογένειες σε συνεργασία με Βιομηχανίες και Market της Πέλλας .
3. Mετά το Πάσχα θα οργανώσει Αιμοδοσία για τις ανάγκες ασθενών συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Το αίμα σώζει ζωές.

 Με την ευκαιρία του Αγίου και Μεγάλου Πάσχα ευχόμαστε σε όλο φίλαθλο κοινό της Πέλλας, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά. 

 Το  Διοικητικό Συμβούλιο
 Δόξα Μελισσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365