Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Αδιανόητη τηλεθέαση για τη Νικολούλη: Ξεπέρασε και την έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά

Ξεπέρασε και τα Γλυκά Νερά

Ασύλληπτα νούμερα έκανε η Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό Φως στο Τούνελ, ξεπερνώντας αυτά του περασμένου Ιουνίου.


Ξεπέρασε και τα Γλυκά Νερά

Οτι η Αγγελική Νικολούλη με το χθεσινό «Φως στο Τούνελ» θα έκανε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ήταν κάτι που το περιμέναμε. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να φτάσει στο αδιανόητο επίπεδο του να ξεπεράσει το 60%. Κι όμως τα κατάφερε λόγω των εξελίξεων με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για αυτόν της 9χρονης Τζωρτζίνας.


Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος της εκπομπής του Mega ήταν 47,1%, ενώ σε τέταρτο από τη 1:00 έως και τη 01:15 έφτασε μέχρι και το 56,7%. Στο δυναμικό κοινό, τα νούμερα ήταν ακόμα καλύτερα καθώς η Αγγελική Νικολούλη είχε μέσο όρο 51,9%, φτάνοντας στο ίδιο τέταρτο στο 61,3%.


Ξεπέρασε και τα Γλυκά Νερά

Ενδεικτικό της μεγάλης τηλεθέασης που σημείωσε χθες ήταν το γεγονός οτι ξεπέρασε και την έκτακτη εκπομπή που είχε γίνει, τον περασμένο Ιούνιο για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Τότε, ενώ είχε ρίξει τίτλους τέλους για την σεζόν και για την θητεία της στον Alpha, αποφάσισε να κάνει ακόμα μια μετά τις εξελίξεις με την σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


Με τον κόσμο να είναι σοκαρισμένος από τις εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν, το μεγαλύτερο ποσοστό που είχε κάνει η εκπομπή δεν ξεπέρασε το 53%. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο κατέγραψε μέχρι και 52,7% (28,4% – 31% – 40,4%, 41,5% – 42,9% – 44,9% – 50,6% – 50,7% – 52,7% – 50,2%) και 50,2% στο νεανικό κοινό 18-54 (29,4% – 32,1% – 40% – 41,2% – 43,9% – 47,4% – 48,1% – 50,2% – 47,4%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365