Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Ένας παίκτης που ανδρώθηκε στα γήπεδα της Πέλλας έκρινε τον τελικό στην ΕΠΣ Κιλκίς

Στο γήπεδο της Κρηστώνης βρέθηκαν 1000 και πλέον φίλαθλοι

Στην ημίωρη παράταση κρίθηκε ο τελικός αγώνας μπαράζ στην ΕΠΣ Κιλκίς, μεταξύ του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και του Απόλλωνα Ευρωπού στο κατάμεστο γήπεδο της Κρηστώνης και έτσι θα διεξαχθεί και δεύτερο παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο, όπου ο νικητής θα εκπροσωπήσει τον γειτονικό Νομό στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.


Στο γήπεδο της Κρηστώνης βρέθηκαν 1000 και πλέον φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα, που όπως συμβαίνει σε τέτοια παιχνίδια κυριαρχεί το άγχος και η νευρικότητα.

Τελικά στο 8’ της παράτασης, ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στα γήπεδα της Πέλλας, ο Αντρέας Ρίτε πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα για λογαριασμό του Απόλλωνα, δείχνοντας την μεγάλη του κλάση.

Να σημειωθεί ότι ότι ο ταχύτατος επιθετικός έχει περάσει από αρκετες ομάδες της Πέλλας όπως, Φίλιππος Γιαννιτσών, Μ. Αλέξανδρος Ν.Μυλοτόπου, Νίκη Καλής, ΠΑΟΚ Δαμιανού, Άρη Αμπελειών και τώρα διαπρέπει στον Απόλλωνα Ευρωπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365