Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε: Δύο οι νικητές του μπαράζ Μεσσιανό - Άρνισσα

Δείτε τις αναρτήσεις

Δείτε τις αναρτήσεις:


«ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ: 

Giorgos Papagiannidis

"Εκ μέρους της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για τη δίκαιη επικράτηση της ομάδας σας στο μεταξύ μας αγώνα.

Αγώνες σαν του Σαββάτου είναι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας και ετσι παίρνουμε κουράγιο ώστε να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. 

Και πάλι συγχαρητήρια, καλή επιτυχία για τη νέα σαιζόν και πάνω από όλα να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων υγιείς και μακρυά από τραυματισμούς"


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ :

Κυριάκος Παπαδόπουλος  (πρόεδρος & φαντάρος 25 ημερών) 

<< Την αξία μιας νίκης την μετράς με τον αντίπαλο. 

 Όταν ψάξαμε και είδαμε στο διαδίκτυο  την οργάνωσή σας ,     

   τις υποδομές σας και όλες τις άλλες σας δραστηριότητες,  είπαμε : 

«…παίζουμε απέναντι σε ένα νοικοκυρεμένο  σωματείο με  οργάνωση και σοβαρότητα.» 

 Ξέραμε όμως τι μπορούμε και εμείς.  Ακούσαμε διάφορα  από διάφορους, κλείσαμε τα αυτιά και είπαμε :  «…εδώ ο αντίπαλος είναι άξιος και  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ίσος μας !!!»                               

Εάν νικήσουμε η νίκη θα είναι μεγάλη και  θα ακουστεί σε όλο τον νομό.                                             

 Αυτό και αν δεν ήταν κίνητρο  ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ  ΜΕΣΣΙΑΝΟ  ΤΩΝ  220  ΨΥΧΩΝ !!! 

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές που στέλνει ο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ για την νέα χρονιά .

Μ’ ευχές για  ειρήνη  στον κόσμο ,  αθλητική και  κοινωνική δικαιοσύνη  ιδιαίτερα τώρα και υγεία σε όλους μας λέμε στο επανιδείν.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365