Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Οι αντίπαλοι του πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας στον δρόμο για την Γ’ Εθνική

Όλες οι λεπτομέρειες

Γίνονται γνωστές σιγά σιγά οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των αγώνων μπαράζ στην Γ’ Εθνική.

Ως γνωστόν ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας θα είναι στον όμιλο με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Πιερίας, Φλώρινας, Μακεδονίας, Κιλκίς, Ημαθίας, Χαλκιδικής.
Δείτε παρακάτω ποιες ομάδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες εκεί όπου τελείωσε το πρωτάθλημα και ποιες διεκδικούν τον τίτλο εκεί που έχουν ακόμα παιχνίδια, με την υποσημείωση ότι από τις 7 πρωταθλήτριες, οι 3 πρώτες θα αγωνίζονται την περίοδο 2022-23:

ΕΠΣ Πιερίας
Πρωταθλητής 
ΓΑΣ Σβορώνου

ΕΠΣ Φλώρινας
Διεκδικούν την πρώτη θέση οι
Μελιτέας Μελίτης 39
ΠΑΣ Φλώρινας 31
Ερμής Αμυνταίου 31

ΕΠΣ Κιλκίς 
Πρωταθλητής στην κανονική διάρκεια ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Απόλλων Ευρωπού.

ΕΠΣ Χαλκιδικής 
Πρωταθλητής
ΑΟ Χανιώτης.

ΕΠΣ Ημαθίας
Πρωταθλητής
Αστέρας Τριποτάμου.

ΕΠΣ Μακεδονίας
Αναγέννηση Επανομής.

ΕΠΣ Πέλλας
Εν αναμονή του μεγάλου τελικού των πρωταθλητών της Α1  Άρης Νησίου-Εθνικός Γιαννιτσών, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη στην Σκύδρα, από όπου θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα διεκδικήσει μέσω των μπαράζ, την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

1 σχόλιο:

  1. Με Επανομή, Τριπόταμο, Σβορώνο και Χανιωτη οι πιθανότητες είναι να περάσει ο πρωταθλητής Πέλλας την Φλώρινα. Και το Κιλκίς πιο ψηλά θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365