Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Δεν πίστευε στα μάτια του πυροσβέστης - Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και ο τραυματίας ήταν η γυναίκα του

Απίστευτο περιστατικό

Ο πυροσβέστης είδε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του που είχε εμπλακεί στο τροχαίο.


Απίστευτο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα του Πάσχα στην Πηνεία Ηλείας, όταν ένας πυροσβέστης κλήθηκε να επέμβει σε τροχαίο ατύχημα και είδε τη γυναίκα του να έχει εμπλακεί στο τροχαίο, η οποία είχε τραυματιστεί.


Σύμφωνα με το ilia.news.gr, η οδηγός κινούνταν κανονικά στον δρόμο με το αυτοκίνητό της όταν, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει, μετά από τρελή πορεία, αναποδογυρισμένο σε χωράφι δίπλα από στάβλο.


Στο σημείο έσπευσε αμέσως δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου.


Ο πυροσβέστης βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του, ενώ τη συνόδευσε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365