Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας: «Τεστ πατρότητας θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης»

Δεν σταματούν οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση των παιδιών της Πάτρας
Ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα.


Δεν σταματούν οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση των παιδιών της Πάτρας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης έχει την πρόθεση να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.


Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Star είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνιδίου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.


Οι γονείς είχαν την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.


Το είχε προτείνει και ο Κατερινόπουλος

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος στην αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365