Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Αγαπητοί φίλες και φίλοι της στήλης γεια σας και εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Πρωί πρωί με παίρνει τηλέφωνο ο Διευθυντής του 365 και μου λέει, σήμερα θες δεν θες, που λέει ο λόγος, θα ασχοληθείς με τα μπαράζ για την Γ.

Ρε αρχηγέ του λέω, τόσο καιρό περίμενα και ακόμη δεν τελείωσαν όλα τα ματς. Σήμερα θα αναστηθεί ο υπερπρωταθλητης στο γειτονικό Κιλκίς!! Τέλος πάντων, έχουμε και λέμε!

Super Champione στην Pella League, ο Εθνικός του Τσαλιου. Την Τετάρτη μπροστά σε 1200 φίλους του Πελλιωτικου ποδοσφαίρου (κόπηκαν για την ακρίβεια 992 εισητηρια- 140 προσκλήσεις), κέρδισε δίκαια το Ailant και η κυανόλευκη ταξιαρχία του Antonio Tsartini προβάλει ως το μεγάλο φαβορί του 2ου ομίλου των αγώνων ανόδου.

Όπως έγραψα, σήμερα θα στεφθεί ο πρωταθλητής Κιλκίς. Για τους ενδιαφερόμενους, το ματς θα γίνει στο ΟΑΚ Κρηστωνης ( 400 θέσεις καθήμενων, στην Δυτική πλευρά του γηπέδου). Τα μεγάλα ονόματα των γηπεδούχων που είναι φαβορί, είναι ο κωουτς Γκονζάλες ( πρώην του ΠΑΟΚ!!) και ο βετεράνος γκολκίπερ Stathy Silavert.

Πρωταθλητής στην ακριτική Φλώρινα, ο Μελιτεας από την Μελίτη. Ομάδα με προσωπικότητα και αν έχει εκείνον τον πολυσκορερ φορ ( πολιτικό μηχανικό), κρίμα στα δίχτυα των αντιπάλων!!!

Στην Χαλκιδική, η Χανιώτη του Τζωρτζ Καδο, χωρίς πολλά πολλά είναι έτοιμη για όλα. Εξ άλλου ο κωουτς έχει κάνει τόση κατασκοπεία που δεν έκανε κανείς.

Από πλευράς Θέσ/κης έχουμε τους πρασινοκίτρινους της της Επιμονής. Κάποτε οι ομάδες της συμπρωτεύουσας ήταν φόβητρο, τώρα είναι ομάδες της σειράς. Βέβαια, έχουν το όνομα.

Στην Πιερία, ο Σβορώνος βγήκε πρωταθλητής πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τι σημαίνει αυτό; Ομάδα με πλούσιο μπάτζετ, όλα πρίμα αλλά βίρα και δεν βγει!!

Στην γειτονική μας Ημαθία, τελείωσε το σήριαλ καθώς ο Αστήρ του Τριποτάμου, ένα μικρό χωριό πλησίον της Βέροιας και με έδρα των μπαράζ το Μακροχώρι, είναι λένε το μεγάλο φαβορί. Δεν έχω άποψη, σίγουρα έχει μεγάλα ονόματα ( έχουν και ηλικία), αλλά στις γραμμές θα φανεί.

Σας έκανα μια ανάλυση, πιστεύω η διεύθυνση του site να ικανοποιηθεί, να ευχηθώ και πάλι.....

.... Καλή Ανάσταση.

2 σχόλια:

  1. Ο Εθνικός του τσαλιου το φαβορί για άνοδο χαχααααα!!! Να σαι καλά γελάσαμε αν και μέρα που είναι δεν κάνει.... γραφτά αύριο άντε μετά τις δώδεκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριποταμος και με διαφορα απο τις υπολοιπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365