Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Πάτρα: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – “Η σορός της αποτεφρώθηκε ενώ υποστηρίζουν ότι έχει ταφεί”

Η μακαρίτισσα είχε προβλήματα κινητικότητας και ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο

Την ώρα που κανείς δεν έχει συνέλθει από όσα ήρθαν στο φως σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών, ο απόστρατος στρατηγός Χρήστος Ρουγκάλας που δέχτηκε μήνυση από την 33χρονη κατηγορούμενη, χαρακτηρίζει ανεξιχνίαστο το θάνατο της σπιτονοικοκυράς και διαψεύδει ακόμη και ότι ήταν καρκινοπαθής ενώ επιβεβαιώνει τη μεγάλη της περιουσία.

«Σίγουρο ότι οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών ήταν από τη μητέρα. Αν ήταν συνεργός η αδερφή της, δεν ξέρω», είπε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 ο στρατηγός εν αποστρατεία Χρήστος Ρουγκάλας πριν τονίσει ότι «πρέπει να βρεθεί εξήγηση πώς πέθανε έτσι αιφνίδια η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης.

«Δεν ήταν άρρωστη η σπιτονοικοκυρά αν και είχε ειπωθεί για τελικό στάδιο καρκίνου. Δεν υπάρχει καν νοσηλεία της σπιτονοικοκυράς και ακριβώς γι ‘αυτό δεν έγινε νεκροτομή. Δεν ισχύει ότι πήγε Τετάρτη και το Σάββατο κατέληξε. Ο θάνατος της συνέβη πάλι σε αργία. Πήγε στο Επειγόντων του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, γύρισε σπίτι και την άλλη ημέρα πέθανε. Κατέληξε στο σπίτι, δεν έγινε νεκροτομή γιατί έχει υπογραφεί πιστοποιητικό από το νοσοκομείο Ρίου για να βγεί η άδεια καύσης , γιατί ήταν άθεη η μακαρίτισσα».


«Η σορός της σπιτονοικοκυράς αποτεφρώθηκε ενώ υποστηρίζουν ότι έχει ταφεί»

Η σπιτονοικοκυρά, σύμφωνα με τον στρατηγό Ρουγκάλα, απεβίωσε στις 13 Σεπτεμβρίου και στις 14 του ίδιου μήνα βγήκε το κηδειόχαρτο και έγινε η καύση της σορού. Συγγενείς της από το Αγρίνιο διεκδικούν το τριόροφο σπίτι στην οδό Μπιζανίου.

«Ξέρουμε ότι ο κ. Δασκαλάκης έχει πληρώσει κενοτάφιο στη θέση 142»

Εκεί υπάρχει σταυρός με το όνομα της Ευγενίας Θεοδωροπούλου. Μαζί υπάρχει φωτογραφία άγνωστου άντρα και αυτό με έκανε να ψάχνω και να ρωτάω, αφού είναι εξακριβωμένο ότι έχει πληρώσει ο κ. Δασκαλάκης. Ξέρω ότι το ίδιο γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των τριών παιδιών έγραψε το κηδειόχαρτο, αλλά δεν ξέρω αν έγινε καύση.

«Το πώς πέθανε η σπιτονοικοκυρά θα το πει ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου που έδωσε πιστοποιητικό»

Σύμφωνα με τον κύριο Ρουγκάλα γιατρός έγραψε για νεοπλασία μήτρας και οστεολογικές βλάβες, όπως γράφουν ως αιτία θανάτου σε ηλικιωμένα άτομα. Η μακαρίτισσα είχε προβλήματα κινητικότητας και ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, πρόσθεσε ο κύριος Ρουγκάλας.

Τέλος επιβεβαίωσε ότι τον είχε μηνύσει η κατηγορούμενη για όσα υποστήριζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365