Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Η Νίκη Καλής πιο δυνατή τη νέα σεζόν

Πιο δυνατη τη νέα σεζόν

Στο αναψυκτήριο το Πάρκο και σε ανοικτή συγκέντρωση για όποιον φίλο της ομάδας ήθελε να παρεβρεθεί, έγινε χθες βράδυ ο ετήσιος απολογισμός της σεζόν που πέρασε με την διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Οι πιστοί φίλοι της Νίκης, αυτοί που την αγαπούν πραγματικά έδωσαν το παρόν και υποσχέθηκαν να κάνουν πράξη την βοήθεια που ζητησε η διοίκηση, η οποία ανακοίνωσε τον εξωραϊσμό των αποδυτήρίων και κάποια άλλα έργα που χρειάζονται στο γήπεδο, ενώ στο αγωνιστικό κομάτι, φυσικά στόχος είναι η παραμονή όλων των παικτών αλλά και η ενίσχυση του ρόστερ με 2-3 ποιοτικές κινήσεις, ενώ για το θέμα του προπονητή σίγουρα θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον  Μπάμπη Κρητίδη, καθώς η παρουσία του άλλαξε την όλη κατάσταση και η Νίκη βρήκε τον δρόμο της και ξεκόλλησε από την δύσκολη θέση που βρισκόταν στον πρώτο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365