Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Δηλώση του Κώστα Παπαδόπουλου προπονητή της Νίκης Αξού

Δήλωση
Καυστικός και αντίθετος με κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στον αθλητισμό, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νίκης Αξού Κώστας Παπαδόπουλος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή αρκετών ομάδων, να καταδικάζει κάποιες ενέργειες που δεν αρμόζουν στον αθλητισμό.

Δείτε τις δηλώσεις του, παρακάτω:

«Με αφορμή τα όσα γίνανε σήμερα στον γήπεδο της ομάδας μας και μετά την λήξη του αγώνα Νίκη Αξού - Δόξα Μανδάλου, δεν γίνεται σαν προπονητής και σαν άνθρωπος να μην πάρω θέση. 

Καταδικάζω τους ψευτονταήδες των γήπεδων που έρχονται στο γήπεδο μόνο για μπουνιές και κλωτσιές, επειδή δεν κέρδισε η ομάδας μας.

Δεν σεβάστηκαν όχι μόνο τον αντίπαλο μας, αλλά ούτε τα γυναικόπαιδα που ήταν στο γηπεδο. 

Νταής είναι αυτός που θα περπατήσει σε ένα στενό τα χαράματα θα τον προκαλέσουνε χωρίς λογο 3-4 άγνωστοι και δεν θα κάνει πίσω, όχι αυτός που ορμάει στον παρατηρητή διαιτησίας, χωρίς να φταίει σε κάτι.

Δεν θα κρίνω την διαιτησία, άλλοι είναι υπεύθυνοι για αυτό. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, καθώς επίσης και στην ιστορική ομάδα της Δόξας Μάνδαλου που παρέμεινε στην Α1, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και εμείς στον αγώνα που απέμεινε.»

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Κώστα για ακόμη μια φορά δείχνεις πόσο ψυχαρα είσαι.Αν και το αποτέλεσμα δεν σε ευνοεί εσύ βγήκες μπροστά, πάντα είσαι με το σωστό κ το δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιον παρατηρητή διαιτησίας ορμηξανε ,ξέρει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον προπονητη και τα παιδια της διοικησης, καθως και στον πρωην προεδρο γιωργο βασιλειαδη και τον χρηστο παντσαρτζη που μπηκαν μπροστα και βλαλανε εξω τους βλακες που ψοφουσαν για φασαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλαξε η εποχή , αλλάζει και το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365