Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μενηίδας

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ, ωστόσο είχε αρκετές φάσεις

Δεν ανέδειξε νικητή το παραδοσιακό ντέρμπι της Μενηίδας στο γήπεδο της Καλής, όπου η τοπική Νίκη και ο Άρης Πρ. Ηλία έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ, ωστόσο είχε αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους επιθετικούς των δύο ομάδων να δείχνουν άστοχοι και έτσι μοιραία η αναμέτρηση τελειο σε χωρίς νικητή.

Στα αξιοσημείωτα του ντέρμπι η πολυπληθής παρουσία των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που γέμισαν τις κερκιπδες του γηπέδου της Καλής.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Βλαδίκας, Τετραγώνης.

16 σχόλια:

  1. Ότι υπήρχαν φάσεις και στις δυο εστίες με ξεπερνάει !!! Η καλη δεν πάτησε περιοχή ούτε μια φορά και από καθαρή τύχη δεν έφαγαν 3 γκολ οι ανίδεοι από μπάλα … εγκληματικά τάκλιν και με χτυπήματα και βρισιές αντιμετώπισαν τον αξιόμαχο προφήτη !!! Συγχαρητήρια στην ομάδα του προφήτη που με πολλές απουσίες και τραυματισμούς έπαιξε μονότερμα αλλά δεν ήταν εύστοχος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμφάνιση πρωταθλητή και στις δύο εστίες από Προφήτη. Όχι τρία αλλά είκοσι τρία έχασε από το βρισιμο. Ο διαιτητής έπαιξε μόνο έδρα και έβριζαν τα παιδιά μας. Όλα κλαίνε ακόμα τώρα.
      Ειμασταν άξιοι της μάχης και αν παίρναμε το παιχνίδι βγαίναμε.
      Bufalo Billi

      Διαγραφή
    2. Δεν ήταν εύστοχος επειδή οι παίκτες φορούσαν παμπερς...

      Διαγραφή
    3. Εσυ την βαθμολογία την έχεις δει καμία φορά ;

      Διαγραφή
    4. Έχεις 31 με τρεις χωριανούς στην εντεκάδα ( χθες) και κάποιο μπάτζετ και έχω 25 με δέκα στην εντεκάδα από το χωριό. Που βλέπεις την μεγάλη διαφορά;

      Διαγραφή
    5. Βρε ΑΔΑΗ 11.07 πριν 2 χρονια στους 11παικτες που ειχες οι 15 ηταν ξενοι .τα ξεχασες εεεεε.Η ΕΠΑΘΕΣ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Ότι πεις μεγάλε!
      Έχεις τα δίκια σου. Ευτυχώς που δεν έχεις μαλακινση και είσαι σπέσιαλ. Σορυ ..

      Διαγραφή
    7. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΡΑΧΑΝΑ

      Διαγραφή
    8. Χαλαρώστε λίγο παιδιά. Και οι δύο έχετε τα δίκαια σας. Τώρα, κακώς οι εκφράσεις και οι αντιπαραθέσεις. Όντως για να λέμε τα σωστά, ο μεν Προφήτης Ηλίας έχει πιο ποιοτική ομάδα που ίσως να αξίζει κάτι παραπάνω αλλά και η Καλή έχει ομάδα αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές από το χωριό. Καλή συνέχεια και στους δύο.

      Διαγραφή
  2. Ανυπαρκτοι μεσα στο γηπεδο η ομαδα της καλης ο διαιτητης τους προστατεψε καμια ευκαιρια εντος αγωνιστικου χωρου παικτης στο νοσοκομειο αποαντιαθλητικα τακλιν κλοτσια και μονο κλοτσια αυτη ειναι η πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΣΕΩΝ Η ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λα λα λα λα λα λα- θα θα θα θα θα θα θα θα- λα λα λα λα λα λα- θα θα θα θα θα θα θα θα θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάψτε κάνα κερί εκεί στον προφήτη 2 ευκαιρίες κλασικές είχε η Καλή στο τέλος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα ευκαιριες. παιζετε με βρωμια κλοτσια και βρισια οτι χειροτερο και στη τρεις κατηγοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρανταδες γλου γλου γλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365