Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Μάνος Δασκαλάκης: Αναγνωρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη
Μία νέα αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία η φωνή πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα που δεχόταν δημοσιογράφος, και έβαζαν τον Μάνο Δασκαλάκη στο «κάδρο» των υπόπτων βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις 15 και 25 Μαρτίου του 2022 τηλεφωνεί μία μυστυριώδης γυναίκα σε τηλεοπτική εκπομπή και με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη που με βεβαιότητα δηλώνει πως η φωνή είναι της 33χρονης κατηγορούμενης.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365