Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Νίκη παραμονή για τον Δικέφαλο

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο
Μέτριο παιχνίδι έγινε στα Γιαννιτσά όπου το Πατριαρχείο επικράτησε με σκορ 2-1 της Δόξας Μεγαπλατάνου και σφράγισε την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.


Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο χωρίς πολλές φάσεις, όλα έγιναν στο πρώτο μέρος όταν οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με πέναλτι του Ουρουμίδη στο 10´ και Γραμματικού στο 16’ με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο 26’ με τον Σωτηριάδη και από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε με τους γηπεδούχους να διατηρούν το σκορ και τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Μητώνας, Κουκούλης.

1 σχόλιο:

  1. Απαράδεκτος ο διαιτητής
    Πολύ κακή συμπεριφορά και εντός Παιχνιδιού αλλά και εκτός!
    Απλά απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365