Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη

Τι είπε για την κεταμίνη
Στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, επέμεινε στην αθωότητά της αλλά και στην άποψή της ότι κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών.


Τι είπε για την κεταμίνη

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι». «Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη: «Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σε ερώτηση πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, η ίδια απάντησε: «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σχετικά με τα όσα βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, σημείωσε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365