Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ακόμα ένα χρυσό για τον Γ. Κουκουσέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Καλή εμφάνιση από τον Π. Νάνο (ΦΩΤΟ)

Δείτε το δελτίο τύπου του Αθλητικου Συλλόγου Καράτε της Αριδαίας ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’
Δείτε το δελτίο τύπου του Αθλητικου Συλλόγου Καράτε της Αριδαίας ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ- ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , UNDER 21

Στις 16-17 Απριλίου 2022 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων(14-16 ετών) , Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (16-18 ετών) και Under 21 ( 18-21 ετών) στην πόλη της Κατερίνης στο κλειστό δημοτικό στάδιο Αρχέλαος Πιερικός. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα και είχε οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Σε ένα άθλημα άκρως μαχητικό και ανταγωνιστικό , το πάθος και τα προσόντα των νεαρών ηλικιών έδωσε ένα χρώμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Καράτε στην Ελλάδα. Η δουλειά που γίνεται στους συλλόγους αλλά και οι επιτυχημένες διοργανώσεις  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε συνέβαλαν σε αυτό.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε της Αριδαίας ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ συμμετείχε με δυο αθλητές στο πρωτάθλημα αυτό. Τον Κουκουσέλη Γιάννη στην κατηγορία ΚΑΤΑ Νέων Ανδρών και τον Νάνο Πέτρο στην κατηγορία KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 κιλά.

Ο σύλλογος μας κατέκτησε με τον Κουκουσέλη Γιάννη το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του μετά από θαυμάσια εμφάνιση και διατήρησε την θέση του στην Εθνική Ομάδα Καράτε. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο αθλητής Νάνος Πέτρος σε μια δύσκολη και πολυάριθμη κατηγορία αφού στάθηκε αντάξιος απέναντι στους καλύτερους καρατέκα της Ελλάδας αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στα μετάλλια.

Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους αθλητές του για την προσπάθεια τους και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365