Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Κριστάνο Ρονάλντο: Θρήνος για τον Πορτογάλο, πέθανε ένα από τα δίδυμα παιδιά του

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο
Μία είδηση που συγκλονίζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς με ανάρτησή του ανακοίνωσε πως ένα από τα δίδυμα που είχε αποκτήσει με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έφυγε από τη ζωή.

Με ανακοίνωσή τους στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χορχίνα Ροντρίγκεζ γνωστοποίησαν πως το νεογέννητο αγόρι τους έχασε τη μάχη για την ζωή.

Η σύντροφος του Ρονάλντο ήταν έγγυος (δίδυμα) και το άλλο παιδάκι (κοριτσάκι) είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ρονάλντο.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Χορχίνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365