Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Συντάξεις Μαΐου: Πότε γίνονται οι πληρωμές της Μεγάλης εβδομάδας, ποιοι πληρώθηκαν ήδη

Ποιοι πληρώθηκαν, πότε έρχονται στα ATM οι πληρωμές

Ανατροπές στην απονομή των συντάξεων του Μαΐου έφερε το Πάσχα των Καθολικών. Ποιοι πληρώθηκαν, πότε έρχονται στα ATM οι πληρωμές.


Την Πέμπτη 14 Απριλίου πιστώθηκαν τα χρήματα των κύριων και επικουρικών για τις συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους που προέρχονται από το τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.


Αυτοί οι συνταξιούχοι θα έπρεπε να πληρωθούν το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Απριλίου όμως λόγω των αργιών του Πάσχα των Καθολικών τα διατραπεζικά συστήματα δεν θα λειτουργούν.


Έτσι οι εν λόγω συνταξιούχοι είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους από την Πέμπτη 14 Απριλίου.


Για τους υπόλοιπους συνταξιούχους ισχύει το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ και σύμφωνα με το οποίο:


Στις 20 Απριλίου 2022 (Μεγάλη Τετάρτη) θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου 2022, (Μεγάλη Πέμπτη) θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365