Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Συμβόλαιο θανάτου στα Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

Την ώρα της επίθεσης ήταν παρόντες  η 22χρονη κόρη του η οποία μεταφέρεται τραυματισμένη στον «Ευαγγελισμό» και ακόμη ένας 45χρονος άντρας που τραυματίστηκε επίσης.


Εκτέλεσαν στα Σκούρτα εναν απο τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας που απασχόλησε τις αρχές την τελευταία 20ετια.


Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμου, «γάζωσαν» με καλάζνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν.


Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος Γιάννης Σκαφτούρος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και η 22χρονη κόρη του η οποία μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά κι ένας άνδρας 45 ετών.


Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για πολλές «βαριές» υποθέσεις, μεταξύ αυτών και για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου ενώ είχει κατηγορηθεί ακόμη και για σχέσεις με τη Greek Mafia.


Το 2018 είχαν μαχαιρώσει στις φυλακές Κορυδαλλού, τον βαρυποινίτη γνωστό στην «πιάτσα», ως «Θείος Τζο», ο οποίος είχε καταδικαστεί ως μέλος του αποκαλούμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», για συμμετοχή στο κύκλωμα των μπράβων, κ.λπ.


Σύμφωνα με πληροφορίες τον Γιάννη Σκαφτούρο είχαν μαχαιρώσει Αλβανοί κρατούμενοι την ώρα που επέστρεφε από μεταγωγή του από τα δικαστήρια.


Ο 55χρονος που θεωρούνταν «κεφάλαιο» της νύχτας αποφυλακίστηκε το 2018 με περιοριστικούς όρους.


Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη  επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της εκτέλεσης του Γιάννη Σκαφτούρου ενώ στις έρευνες συμμετέχει  και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.  Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και όπως αναφέρει το protothema, δράστες είναι πιθανότατα τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Όταν έφτασαν στο σπίτι κατέβηκαν και πυροβόλησαν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στις μηχανές και εξαφανίστηκαν.


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου στο χώρο της νύχτας, καθώς το θύμα έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές για σοβαρές εγκληματικές πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365