Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας – Ο αρραβώνας και το σκληρό παιχνίδι της μοίρας

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του
Η Σάμος παραμένει ανάστατη μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, στον άτυχο οδηγό μηχανής. 

Έναν 39χρονο που πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί και σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας. Ο άτυχος οδηγός είχε σηκωθεί για να πάει στη δουλειά του και ξεκίνησε από το σπίτι που έμενε. Λίγα μόνο μέτρα από το σπίτι, σημειώθηκε το τροχαίο. Με ένα βαν να παρασύρει το μηχανάκι και τον 39χρονο να σκοτώνεται ακαριαία.

Ο άτυχος Γιώργος μόλις στα 39 του σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Σάμο και ενώ είχε σηκωθεί να πάει στην δουλειά του.

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του. Αυτοκίνητο τύπου βαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 39χρονο δικυκλιστή, ο οποίος κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος.


Σύμφωνα με το flamis.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν αρραβωνιασμένος και μάλιστα με την σύζυγο του, που κατάγεται από την Σάμο, περίμεναν το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Ο 39χρονος με καταγωγή από την Πάτρα και τα Τρίκαλα, τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και εργαζόταν ως οδηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365