Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος την βοηθούσε να «σβήσει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Ο έλεγχος στις ηλεκτρονικές της συσκευές δεν έχει τελειώσει
Οι αναζητήσεις της για την κεταμίνη κι άλλες ουσίες θεωρήθηκαν «κλειδί» στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Ο έλεγχος στις ηλεκτρονικές της συσκευές δεν έχει τελειώσει.

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αρνείται να δώσει στις αρχές τους κωδικούς για να μπουν στο email, οι αρχές φαίνεται ότι αναζήτησαν ανθρώπους στην Πάτρα που θα μπορούσαν με τις γνώσεις τους να την έχουν βοηθήσει, πιθανώς, να «σβήσει» τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργο Αναστασόπουλο, ο άνθρωπος αυτός έχει βρεθεί.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και ο κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28.04.2022) στο Mega.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο. «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365