Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς την μάσκα - Την ανέβασε ο Σταύρος Θεοδωράκης (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο
Με αφορμή το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» που θα προβληθεί τα μεσάνυχτα στον Alpha, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέβασε νέα φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα.

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;»: Με αυτό το ερώτημα ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσιεύει ακόμη μια φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα της, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Σημειώνεται, ότι χτες, λίγο πριν την εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η νεαρή γυναίκα με περίσσιο θάρρος ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram από την καθημερινή «μάχη» που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της.

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της - με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας - έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» ήταν το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Instagram.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365