Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ισοπαλία παραμονής η Δόξα Μανδάλου στον Αξό (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ένταση, πάθος, τέσσερα γκολ και μεγάλο κίνητρο για τις δύο ομάδες η Νίκη Αξού, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τη Δόξα Μανδάλου και με το αποτέλεσμα αυτό, οι Μαυραετοί παρέμειναν στην Α1 κατηγορία, συνεχίζοντας να είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές και συνεχή παρουσία στην κατηγορία από την ίδρυση της. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Γιάννη Πολατίδη να εκμεταλλεύεται αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και να γράφει το 1-0. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου στο 24' πήρε αέρα δύο τερμάτων με τον Τίκο να γράφει το 2-0, μετά από λάθος του γκολκίπερ της Δόξας. 

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Χατζηχρήστου και νέα μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Χάρη Γιόντη. Τελικά η πίεση απέδωσε καρπούς στο 39', όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο αρχηγός, Τάσος Τσελεπής έγραψε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Δόξα έφερε το ματς στα ίσα με τον Γιάννη Αναστασιάδη να σκοράρει για το 2-2 στο 47' και από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι πήρε μια άσχημη ομορφιά με τις δύο ομάδες να κυνηγούν από ένα ακόμη γκολ που θα ξεκαθάριζε τα πράγματα. 

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν δύο πολύ μεγάλες φάσεις για ένα τρίτο τέρμα με φάουλ του Χρήστου Καρρά, να το αποκρούει εντυπωσιακά ο Μιχάλης Μπόικος και με τον Σπύρο Γεωργιάδη στο 94', με την μπάλα να περνάει βασανιστικά λίγο άουτ. 

Οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 65' αποβλήθηκε ο Σταυρίδης για τους γηπεδούχους και στο 85' ο Τσελεπής για τους φιλοξενούμενους. 
Έτσι με το αποτέλεσμα αυτό η Δόξα Μανδάλου εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1 και η Νίκη Αξού, θα παίξει την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Λιπαρό με τον τοπικό Άρη, για δύο αποτελέσματα. 

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Αργυρός, Σίπκας Ι., Δέλλιος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365