Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πέρασαν από την Λεπτοκαρυά οι Λύκοι (ΦΩΤΟ)

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό

Επανήλθε στις νίκες η πρωτοπόρος Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, που πέρασε με σκορ 3-2 από την Λεπτοκαρυά επικρατώντας του τοπικού Ατρομήτου.


Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν την δύναμη τους, αλλά και τον λόγο που βρίσκονται στην κορυφή, ενώ και οι γηπεδούχοι έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας και κόντραραν στα ίσα την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Νεντιάλκοφ για τους Λύκους, που στο 42’ ζευγάρωσαν με τον Σαρίδη να γράφει το 0-2.

Στο 45’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Τουλγαρίδης Α. που το εκτέλεσε έγραψε το 1-2.

Στην επανάληψη έγινε μάχη οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά η ποιότητα των φιλοξενουμένων έφερε το 1-3 στο 82’ με σκόρερ τον Παπασυμεών και λίγο πριν το τέλος ο Ισλάκογλου μείωσε σε 2-3 για τον Ατρόμητο.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Ζιώγλης, Παπαδοπουλος Η.







1 σχόλιο:

  1. Όχι μόνο η ποιότητα των φιλοξενούμενων...Και το πέναλτι φάντασμα που έδωσε ο Αργυρός έπαιξε τον ρόλο του...Να τα γράφετε όπως είναι τα πράγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365