Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου: Τους ευχαριστούμε όλους

Μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της
Μπορεί να ήταν στην τελευταία θέση καθόλη την διαλέξεις της σεζόν, ωστόσο ποτέ δε τα παράτησε και έβγαλε εις πέρας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου, που με μια ανακοίνωση στέλνει το δικό της μήνυμα, για το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν:

«Μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, παρά την τελευταία θέση που καταλάβαμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε …. 

Εμείς κρατάμε μόνο τα θετικά … ότι καταφέραμε να ήμαστε παρών σε κάθε αγωνιστική και με αξιοπρεπείς εμφανίσεις, ότι βγάλαμε την χρονιά υγειής  χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και ότι υπήρχαμε σαν ομάδα και κάναμε αυτό που αγαπούσαμε … για εμάς ήμαστε πρώτοι και ας είναι και από το τέλος .. θελουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για αυτήν την προσπάθεια όλους εκείνους που ήταν δίπλα μας, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, την διοίκηση, τους χορηγούς και τους φιλάθλους μας, να είστε όλοι καλά… 

Η οικογένεια της 

ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ»

5 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους σας.θα είστε άξιοι αν συνέχισε τε με τον ίδιο ρομαντισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παλικάρια.ενα μεγάλο μπράβο... δείξατε τι είναι να έχεις καρδιά..και μας δείξατε ότι όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι..και πάλι ένα μεγάλο μπράβο...την αγάπη μας από το Μαυροβούνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε παλικάρια.ενα μεγάλο μπράβο... δείξατε τι είναι να έχεις καρδιά..και μας δείξατε ότι όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι..και πάλι ένα μεγάλο μπράβο...την αγάπη μας από το Μαυροβούνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Αταλάντη, σταματα. Δεν κατάλαβες ότι η σιωπή είναι χρυσός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ Μορφέα.Μην ασχολείσαι.με τους άλλους ..Κοίτα την καμπουριτσα σου,και κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου... Εκτός και αν κοιμάσαι όρθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365