Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Η Σκύδρα είναι και πάλι παρούσα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Ανακοίνωση
Με σεβασμό στην πλούσια ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας, η οποία αποτελεί για εμάς γερό θεμέλιο στην νέα μας προσπάθεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Σκύδρας.

Στόχος μας είναι μια ομάδα με όραμα, πρότυπο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Θέλοντας να τιμήσουμε τον τόπο που μας γέννησε και μας μεγάλωσε, επιλέξαμε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ταυτότητα, η οποία συνδέει το παρελθόν με το μέλλον. 

Έμπνευση για το λογότυπο μας, αποτέλεσε το ζωντανό μνημείο της πόλης μας, ο ιστορικός σιδηροδρομικός σταθμός Σκύδρας, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο, πως μπορεί το παρελθόν να θέσει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365