Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Η… ύποπτη βαλίτσα του Πούτιν – Έχει μέσα τους κωδικούς για τα πυρηνικά;

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κρατά κόκκινα τριαντάφυλλα, όμως γριφώδης παραμένει η παρουσία του άντρα ακριβώς από πίσω του
Ο φόβος μήπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πατήσει το «κουμπί» κι ενεργοποιήσει τα πυρηνικά πλανάται σαν σκιά πάνω από την παγκόσμια κοινότητα. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν προχωρήσει σε σχετικές απειλές, ενώ στα ύψη είχε εκτοξευτεί η αγωνία μετά την επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Ο βαθμός του προβληματισμού για τις επόμενες κινήσεις του Πούτιν αυξήθηκε όταν άντρας που προχωρούσε πίσω του παρουσιάστηκε με μια… ύποπτη βαλίτσα, σε κηδεία σε καθεδρικό ναό της Μόσχας.

Φόρο τιμής απέτισε ο Πούτιν στον υποστηρικτή του καθεστώτος του, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, που πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος της Ρωσίας κρατά κόκκινα τριαντάφυλλα, όμως γριφώδης παραμένει η παρουσία του άντρα ακριβώς από πίσω του.

Η περιβόητη βαλίτσα που κρατά ο άντρας, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, μπορεί να περιέχει στοιχεία για… πυρηνικά.

Πιστεύεται, ακόμη, ότι ο «μυστικός χαρτοφύλακας» περιλαμβάνει πληροφορίες για τα πυραυλικά συστήματα του Κρεμλίνου.

Ο χαρτοφύλακας, όπως γράφει το βρετανικό μέσο, θυμίζει τη λεγόμενη «βαλίτσα» που φέρουν μαζί τους οι στρατιωτικοί βοηθοί της προεδρίας των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365