Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ισοπαλία στο Λυκόστομο (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Μοιρασιά στο Λυκόστομο, όπου η πρωτοπόρος Μαύρη Θύελλα και ο Άρης Αμπελειών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 μετά από ωραίο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την άνοδο.


Η αναμέτρηση είχε ενδιαφέρον και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με προβάδισμα δύο τερμάτων ένα 15λεπτο πριν την λήξη και όπλα έδειχναν ότι θα είναι οι τελικοί νικη τεσπα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν παρέδωσαν τα όπλα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, δείχνοντας πείσμα και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 39’ ο Νεντιάλκοφ έβαλε μπροστά τους Λύκους, που στο 53’ με τον Ρακιάρη ζευγάρωσαν τα τέρματα τους.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79’ με τον Αρβανιτόπουλο και στο 83’ με πέναλτι του Περπερίδη έφεραν το ματς στα ίσα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Κουπαράνη, Ατζαμιδάκης.


Δείτε τις φωτό:












2 σχόλια:

  1. Που το λέει κύριε Ζιωγλη ότι επειδή το Λυκοστομο είναι πρωτοπόρος δεν δικαιούται να κερδίζει πεναλτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε ρε Λυκοστομιτες χάσατε τόσες ευκαιρίες για γκολ ,δεν σας δώθηκε και ένα πέναλτυ ,σας δώθηκαν όμως συγχαρητήρια για την άνοδο σας από τους παίκτες των Αμπελειών σημειώστε χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365