Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Σοκ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα ο Αλμωπός Αριδαίας - Δείτε το γιατί

Δείτε το γιατί

Απόφαση σοκ για τον Αλμωπό Αριδαίας που αποβάλεται από το πρωτάθλημα της SL 2 κάτι που σημαίνει και τον οριστικό υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς για τον φίλαθλο κόσμο του Αλμωπού αυτή η απόφαση προκαλεί οδύνη, αφού η ομάδα παρά την θαυμάσια πορεία της πληρώνει αμαρτίες από εξωαγωνιστικά θέματα.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι βγήκε άκυρο το δελτίο του κορυφαίου σκόρερ της ομάδας Χρήστου Ρόβα, καθώς η πρώην ομάδα του στην Σλοβενία ανακοίνωσε ότι ποτέ δεν έλυσε το συμβόλαιο του και έτσι ο Αλμωπός χάνει στα χαρτιά όλα τα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε ο Σερραίος φορ.

Νέα δεδομένα λοιπόν για τον ιστορικό σύλλογο της Καρατζόβας που πλέον βρίσκεται στην πιό δυσχερή θέση της ιστορίας του και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα του Αλμωπού.


Καλό μήνα σε όλους......

4 σχόλια:

  1. Αυτό το προταπρηλιατικο; αστείο δεν τό τρώμε κύριοι τού 365.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας γαμησες πρωι πρωι καραγιαννιδη..καρδιά πάθαμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν γίνεται εγγραφή ποδοσφαιριστή βλέπουν τό δελτίο πρώτα τού παίκτη αν είναι εντάξει καί μετά γίνεται η μεταγραφή σ άλλη ομάδα, καλό τό προταπρηλιατικο αλλά όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα καταλαβαίνει τέτοια μέρα τέτοια λόγια θά ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρύ πρωταπριλιάτικο κίνδυνος για ανακοπές και εμφράγματα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365