Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Άτυχος ο Δημήτρης Σφέτκος του Άρη Νησίου

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Δημήτρη Σφέτκου
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Δημήτρη Σφέτκου, καθώς ο νεαρός άσος πριν καλά καλά ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός της Α1 και σε μια ανύποπτη φάση στο 4’ βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.

 Η ήττα στο στρατόπεδο του Άρη Νησίου πέρασε σε δεύτερη μοίρα και η σκέψη όλων ήταν στην ζημία που μπορεί να έπαθε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Τα δυσάρεστα λοιπόν δεν αποφεύχθηκαν για τον Δημήτρη Σφέτκο, που αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί νυστέρι για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι του.

Οι ευχές όλων τον συνοδεύουν για ταχεία ανάρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365